Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας για 4η δεκαετία δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνικής κατασκευαστικής, συγκεκριμένα από το 1984 με την σύσταση της PANIC EΠΕ με ιδρυτή της το μηχανολόγο μηχανικό κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ. Πλέον σήμερα η μετονομαζόμενη  ΕΡΓΟΠΡΟΤΕΚ ΑΤΕ  διοικείται από τον μηχανολόγο κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία μας καλύπτει μεγάλη γκάμα αναγκών στους πελάτες της με κύριο γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ . Η εταιρεία μας παρακολουθώντας τα δρώμενα και τις εξελίξεις της τεχνολογίας βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη εκσυγχρονισμού και διαρκώς εισαγάγει πρωτότυπες και καινοτόμες λύσεις. Συνεργαζόμαστε με Εμπορικές εταιρείες, Τραπεζικούς Οργανισμούς και εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων αυτόματης συναλλαγής χρημάτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και έργα.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερες από τις ζητούμενες. Πρωταρχικό της μέλημα ήταν, είναι και θα είναι η διασφάλιση της ποιότητας και υπευθυνότητας από την μεταφορά μέχρι και την τήρηση των συστημάτων ασφαλείας και υγιεινής κατά την διάρκεια των εργασιών.